Spring naar de inhoud

Website

De etalage van je onlinewinkel of dienstverlenend bedrijf

De impact van het wereldwijde web op onze samenleving en de economie is vandaag groter dan ooit. Wie als ondernemer nog geen plekje op het web veroverd heeft, doet dat best zo snel mogelijk. Iedere dag dat je niet online gevonden kunt worden, is ‘money down the drain’.

“Websites promote you 24/7: No employee will do that”
Paul Cookson, dichter en visionair

Adfundum fungeert graag als bouwer van jouw online leefwereld.

Neem contact met ons op
Mockups van de website van Welqome

Websites voor beginners

De belangrijkste stappen in het komen tot de perfecte website:

  • Intakegesprek geeft beter zicht op je wensen en noden
  • Sitemap: een goed navigeerbare structuur voor je website
  • Webdesign: een website die mag gezien worden
  • Webdevelopment: technisch hoogstandje
  • SEO-parameters op punt

Nieuwe website of een grondige opfrisbeurt van je bestaande website

Je wil echt niet genomineerd worden in de categorie ‘lelijkste websites’ van België. En eigenlijk: als het dat maar is … Veel erger is het als je gewoon niet gevonden wordt. Maar daarvoor hebben we natuurlijk onze excellente content creators en online marketeers.

De ene expert heeft het over drie jaar, een andere bron beweert dat een website pas na vijf jaar gedateerd is. “Onze verkoop gaat niet achteruit” of “het aantal bezoekers blijft nochtans stabiel”: het zijn argumenten die eigenlijk geen steek houden. Want wat wil je als ondernemer? Groeien of ter plekke blijven trappelen? Tevreden met wat je hebt of ambitie om het beter te doen? We zijn geneigd te denken dat jij je verkoopcijfers met een steile curve wil zien stijgen. Een update van je website is een belangrijke eerste stap om dat doel te bereiken.

Heb je het gevoel dat de Google crawlers je website negeren? Bengel je na een zoekopdracht over jouw corebusiness ergens onderaan de zoekresultaten? Wij voeren met plezier een SEO-audit uit en analyseren je website om te kijken waar het beter kan. Wij openen met sprekend gemak de ‘deur’ van jouw onlinewinkel, zodat klanten niet in de kou blijven staan. Kan je website een stevige opfrisbeurt gebruiken?

Neem contact met ons op

Nieuwe website voor een nieuwe online start

Wil je schoon schip maken, je oude website torpederen en een gloednieuw exemplaar te water laten? Hold your horses! Voor je ons aan het werk zet, willen we eerst alles te weten komen over jou en je business. Enkel als we weten wie je bent, wat je product of dienst is en wat je doelen zijn, beginnen we met het ontwerp van je nieuwe webplek.

Sitemap als fundament van je online business

Een goede websitestructuur is als de inhoudstafel van een goed boek: overzichtelijk, volledig en goed navigeerbaar. Zonder een deftige sitemap blijft je website niet overeind. En een wankelende website, daar heeft niemand iets aan. En al zeker je bezoekers niet. De sitemap is het fundament. Enkel als die sterk genoeg is, kunnen we beginnen met het bouwen van je nieuwe webplek. Nog een klein wist-je-datje: de sitemap maakt je website niet alleen gebruiksvriendelijk, Google-websites met een goede boomstructuur worden ook hoger in de SERP’s of Search Engine Results Page geplaatst.

Sitemap van een website

Webdesign

In deze fase sluipen we de leefwereld van de creative designers binnen. Los van het feit of ze wel dan niet je logo en huisstijl hebben gecreëerd, gaan ze aan de slag met jouw stijlelementen en toveren ze een webdesign uit de hoed waar je steil van achterover zult slaan.

Webdevelopment: over eentjes en nulletjes …

So far the easy part. Na een aantal feedbackrondes en een definitief akkoord op de inhoud en het ontwerp van je nieuwe website, is het de beurt aan onze website wizard die alle ins en outs van webdevelopment kent. Bijna niemand van ons weet hoe hij het doet en we zouden ons niet snel wagen aan een jobomschrijving, maar wat-ie doet, doet-ie geweldig. Hij zet de stellingen op, maakt gewelven die enorme gewichten kunnen dragen en zorgt voor een sluitend geheel. Om maar te zeggen dat de developer ervoor zorgt dat alle techniciteiten die gepaard gaan met het bouwen van een website volledig op punt worden gezet, zodat jouw webplek optimaal werkt, converteert en leads oplevert.

Wil je de vorderingen van je website achter de schermen kunnen volgen? Wij sturen je een ‘secured link’ of staging link die je toelaten om onze webdeveloper in realtime aan het werk te zien. Transparanter dan dat, kan niet …

Een website heeft de rol van je fysieke winkel of locatie grotendeels overgenomen. Je eerste klantencontact vindt steeds vaker eerst hier plaats. Klanten bekijken er je aanbod of je diensten, komen te weten wie je bent en waar je voor staat en – als je geluk hebt – doen ze ook hier hun aankopen. Wij zorgen dat je etalage mensen naar binnen lokt en presenteren een aanbod waar ze onmogelijk neen op zullen kunnen zeggen.

Neem contact met ons op

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info