Spring naar de inhoud

Expertises

Alle marketingdisciplines onder één dak
ADFUNDUM blinkt uit op verschillende vlakken. Vakspecialisten, op verschillende domeinen. Bij ons kun je terecht voor expertises op vlak van:

Marketingstrategie

Het fundament van elke goeie marketingcampagne is de strategie. Wij zetten samen met jou de krijtlijnen uit, maken een allesomvattend marketingplan en vertalen dit naar een geschikte aanpak.

Lees meer

Branding

Branding is key. Het is een van de meest cruciale onderdelen van het marketingplan. Een goed doordachte branding is een van de, zo niet dé belangrijkste bouwsteen van een sterk merk.

Lees meer

Online
marketing

Verken samen met onze online marketeers het digitale landschap en laat er ons jouw verhaal vertellen. Of het nu gaat om een website of social media, wij laten jouw merk een prachtig leven leiden op elk relevant online platform.

Lees meer
Actie ijskar - marketingbureau Adfundum

Content creatie

Inhoud, dat is wat telt bij Adfundum. Onze contentcreators voorzien alle dragers van de juiste boodschap en houden bij elke vorm van content rekening met SEO. Storytelling door copywriters met een creatieve pen.

Lees meer
Brainstormsessie branding Adfundum
CEO marketingbureau Adfundum samen met projectmanager
Graphic designer @ work

Webdesign en
webprogrammatie

Een goed vindbare en navigeerbare website is essentieel. De webdesigners en programmeurs ontwerpen en programmeren websites die opvallen en voorzien zijn van relevante inhoud. Stuk voor stuk technische pareltjes die aanzetten tot conversie.

Lees meer
Foto’s, video en animaties zijn de perfecte manier om je merk in het oog van je doelgroep te laten springen

Foto
Video
Animatie

Alles draait om beelden en gezien worden. Foto’s, video en animaties zijn de perfecte manier om je merk in het oog van je doelgroep te laten springen, zowel op je website als op de feed van de verschillende socialemediakanalen.

Lees meer

Events

Een event is de uitgelezen activiteit om je kennis en kunde te etaleren. Het geeft je daarenboven de kans om te netwerken met klanten en gelijkgestemden. Ga voor een rondetafelgesprek, een event in je winkel of een netwerkmoment op locatie.

Lees meer

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info