Spring naar de inhoud

Events

Investeren in herinneringen loont altijd

Een evenement organiseren, of het nu gaat om een bedrijfsevent of een marketingevent, is altijd een goed idee. Als je het doordacht aanpakt, dan word je in no time een autoriteit in je sector en/of smeed je banden voor het leven. Alles is zoveel leuker met een hapje en een drankje dabei …

Aftermovie The Cocktail Club

What’s in it for me?

Een event organiseren, doe je niet zonder gegronde reden. What’s in it for me? Dat is de eerste en de belangrijkste vraag die je je moet stellen. Wat wil ik bereiken en is het de investering van mijn tijd en geld waard? Een event is de perfecte manier om:

  • klantenrelaties te onderhouden,
  • nieuwe klanten aan te trekken,
  • medewerkers te binden en/of belonen (employer branding),
  • te inspireren en netwerken,
  • je te profileren als autoriteit binnen je branche,

Welke events kunnen we voor jou organiseren?

Er zijn duizend-en-een soorten events. Ze allemaal opsommen zou ons te ver leiden. Aan een teambuilding gaan we ons niet wagen, een symposium of een seminar dan weer wel. Een huisbeurs? Waarom ook niet …

Mixologist aan het werk - event The Cocktail Club The Cocktail Club Masterclass Event

Het rondetafelgesprek

Een ‘personal favourite’! Er is van onze kant al heel wat inkt gevloeid over het rondetafelgesprek. Dat is omdat we geloven dat deze formule ideaal is om verschillende doelen te bereiken. Je profileert je niet alleen als een kenner van je vak, je brengt ook mensen samen die je misschien niet snel rond de tafel krijgt.

Rondetafelgesprek PlastIQ - debat kunststoffen
Rondetafelsgesprek: maak zelf je nieuws

Opendeurdag

Wil je een opendeurdag op poten zetten, maar laat je het organisatorische liever aan een derde partij over? Adfundum heeft ervaring met tal van verschillende evenementen en kan ook jou alle werk uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Jobevent

Met onze kennis inzake employer branding, vinden we makkelijk de profielen die je op je jobbeurs of -event wil. We targeten de juiste mensen, zodat het tijdens jouw evenement over de koppen lopen is. Wil je de organisatie van je jobevent uitgeven? Wij doen het nodige!

Persconferentie

Het bijeen krijgen van journalisten van verschillende media is geen sinecure. Alles hangt af van het onderwerp, de actualiteit van de dag en heel vaak ook de ‘goesting’ van de journalist zelf. Wij verpakken je nieuws zodat het onweerstaanbaar wordt voor de media en zetten een persconferentie op poten waar nog jaren over gesproken zal worden.

Hoe je een event invult, wie de doelgroep is of wat ook je boodschap: het samenbrengen van partners, medewerkers en of potentiële klanten is iets wat onontbeerlijk is voor het bouwen van goede relaties.

Adfundum weet als geen ander dat je met een event tot heel lang erna top of mind blijft bij de aanwezigen. Daarenboven is het de uitgelezen gelegenheid voor het creëren van content. Een aftermovie, leuke kiekjes, presentaties, persberichten, … Een event is zoveel meer dan een avondje sfeer en gezelligheid.

Wil je een fotoshoot, Influencer-event of bedrijfsevent op poten zetten en zoek je een partner voor de communicatie, marketing en de organisatie?

Look no further.

Contacteer ons
Projectmanager Adfundum Emma Depaepe

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info