Spring naar de inhoud

Over ons

Wij geven vorm aan het merk van kleine en grote bedrijven in Vlaanderen, en dat zowel on- als offline.

Eerlijke marketing, zonder kapsones

"Wij zijn er voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare sparringpartner: een marketingbureau waar echte mensen zorgen voor echte oplossingen."

Koen Depaepe ceo

Koen

Emma

Jeroen

Louise

Wout

Arne

Onze aanpak

Adfundum bouwt stevige klantenrelaties

Marketing is meer dan campagnes opstarten en afronden, het is een continu en dynamisch proces. Geen bandwerk, maar een op maat gemaakt traject, waarbij we er alles aan doen om jouw noden en wensen beter dan wie dan ook te begrijpen en in kaart te brengen. Enkel zo kunnen we jouw boodschap luider laten klinken dan die van je concurrenten. We laten niet los en houden voortdurend de vinger aan jouw pols, ook na het opleveren van een project.

Opportuniteiten spotten door proactieve aanpak

Het resultaat, dat is het enige dat op het einde van de rit telt. Elk project verdient onze onverdeelde aandacht en expertise. Daarom werken we altijd proactief en maken we het een erezaak om opportuniteiten in een vroeg stadium te detecteren, zodat jij telkens van een voorsprong op je concurrenten kunt genieten.

Adfundum: een totaaloplosser en ontzorger op elk marketingvlak

Één partner voor elke discipline binnen marketing. Geen heen-en-weergeloop tussen bureaus met verschillende expertises, wel één aanspreekpunt voor elke marketingoplossing: van strategie over branding, online marketing en contentcreatie tot videoproducties, fotografie en events.

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Wil je deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze vacatures

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info