Spring naar de inhoud

Een volledig team voor de prijs van 1 expert

Heb je nood aan een creatieve insteek voor een campagne? Wil je een wervende tekst voor een openstaande vacature? Of is de online aanwezigheid van jouw bedrijf prioriteit nummer 1? Je krijgt waar je op dat moment nood aan hebt. Of je nu een beroep wilt doen op een fotograaf, ontwerper, schrijver, online marketeer of projectmanager:

Onze AdSourcing-formule verzekert de continuïteit van jouw bedrijf door een Adfundum-medewerker op je (vooralsnog) lege stoel te laten plaatsnemen.

Klant aan het woord

"Adfundum levert de expertise waar wij naar op zoek waren. De outsourcing-oplossing van het marketingbureau Adfundum zorgde ervoor dat wij konden rekenen op de vakkundigheid en proactiviteit van een doorgewinterde online marketeer, gewoon hier bij ons op kantoor."

Gert Jooris Arlu

De voordelen van outsourcing

Eerstelijnscommunicatie

Met AdSourcing kan je rekenen op de onverdeelde aandacht van de gekozen expert. Aangezien hij of zij een halve dag of zelfs meerdere dagen bij jou ter plaatse is, ben je verzekerd van een snel antwoord op elk prangend probleem.

Straffe tijds- en kostenbesparing

Omdat er geen ruis op de communicatie zit en de marketingexpert tijdens jouw uren enkel voor jou werkt, is er geen gevaar dat andere dringende opdrachten roet in het eten komen gooien. Jouw uren, onze volle aandacht.

Samen tot een sluitende marketingoplossing

Je kan onze freelance marketeer, fotograaf, creative designer of copywriter inzetten voor het vervullen van dringende opdrachten of samen met hem of haar ideeën bedenken voor nieuwe initiatieven, die vervolgens ook meteen kunnen uitgevoerd worden.

Back-up van volledig marketingteam

Heeft de AdSourcer dringend hulp nodig van een andere expert? Hij of zij contacteert onze headquarters en deelt de dringendste opdrachten uit aan de collega-experts die je op dat moment nodig hebt.

"De online marketeer van Adfundum komt al meer dan twee jaar een halve dag per week bij ons ter plaatse. Na overleg coördineert ze verschillende taken, zet ze onze social media marketing op punt of presenteert ze de resultaten van de campagnes die lopende zijn. "

Hendrik

Onze aanpak

Adfundum is geen headhuntersbureau of een interimkantoor en ambieert dat in geen geval. Wél bieden we bedrijven die op zoek zijn naar hun witte raaf een tijdelijke of langdurige oplossing. Is jouw copywriter met zwangerschapsverlof? Ben je op zoek naar een parttime online marketeer of heb je een designer van doen? Maak een afspraak en vertel ons wat je noden zijn. Wij zoeken de outsourcing-formule die bij je past.

Fotografie campagne Lakebos

Inspiratie nodig?

Facebook Advertising: succesvol online adverteren

Lees meer
Copywriter neutrale content blogartikel

Commerciële copy is niet altijd ’the way to go’

Lees meer

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info