Spring naar de inhoud
Expertise.

Terryn & Partners

ADFUNDUM MAAKT VAN ONE PAGER TERRYN & PARTNERS PRACHTIG VISITEKAARTJE

Een merk, een logo en een huisstijl kunnen een lange tijd mee. Zijn ze gezegend met het eeuwige leven? Dat nog net niet. Terryn & Partners deelt die mening en vroeg marketingbureau Adfundum om o.a. het logo en de huisstijl onder handen te nemen.

UITDAGING.

Jezelf blijven heruitvinden is cruciaal wil je de toekomst kunnen trotseren. De uitdaging was dan ook om met een aantal ‘kleine’ inspanningen een grote impact te creëren.

GEVRAAGD.

Neem het bestaande logo van Terryn & Partners (T en P) onder handen en ontwerp een stijl die futureproof is. Geef nieuw leven aan de one pager en voorzie die van SEO-copy voor een grotere vindbaarheid.

Oplossing.

Verder bordurend op het bestaande logo

We zochten een manier om het iets eleganter te maken, maar wilden tezelfdertijd de expertise en de betrouwbaarheid van de onderneming extra in de verf te zetten. TP werd tp. Iets minder schreeuwerig, iets verfijnder.

Het kleurenpalet? Paars- en groentinten. Paars wordt geassocieerd met intelligentie en werkt stimulerend. Groen is dan weer oprecht, geduldig en begripvol … Een kleurencombinatie die perfect werkt voor een onderneming die vertrouwen en een open communicatie als speerpunten gebruikt.

visitekaartje

Oplossing.

SEO, ook een meerwaarde voor onepagers

Hoe kort ook je copy, het toepassen van SEO is altijd een goed idee. Hoe meer zoekwoorden in je tekst, hoe beter. Google-proof en esthetisch mooi. Kortom, het perfecte online visitekaartje.

"Wij werden in contact gebracht met Adfundum en na het eerste contact sloeg de vlam letterlijk in de pan. Er werden ideeën opgeworpen en de aangename kennismaking sloeg per onmiddellijk over in een eerste project: de hernieuwing van onze huisstijl. We zijn ongelofelijk tevreden van het nieuwe kleedje dat ons werd aangepast en kijken graag uit naar nog vele projecten tezamen!"

Adfundum maakt kleine campagnes groot. Het hoeven niet altijd grote branding-campagnes te zijn. Je kan al een grote impact realiseren met een beperkt aantal inspanningen. Een soft rebranding is ideaal wil je je bedrijf en of product een nieuwe glans geven. Een nieuw ‘laagje verf’ doet wonderen.

Smaakt naar meer?

Wil je je onderscheiden van je concurrenten met treffende branding of gebruiksvriendelijke website?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Benieuwd naar meer cases?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info