Spring naar de inhoud
Bouw & industrie.

Abutriek

VERBONDENHEID IS UITGANGSPUNT CAMPAGNE ABUTRIEK

Employer branding is de remedie voor bedrijven die hun personeelsbestand op peil willen houden en tezelfdertijd nieuwe werkkrachten willen aantrekken. Dat beseft ook Abutriek. Aangezien er nog tal van spreekwoordelijke vissers in de buurt zijn, is het belangrijk dat je het juiste aas aan je haak hebt hangen. Door in te zetten op employer branding maak je je werkplek niet alleen aantrekkelijker voor nieuwe talenten, je creëert eveneens een sfeer waarin het aangenaam werken is.

UITDAGING.

Je kunt overtuigen met een mooi loon, tal van extra’s en 40 dagen verlof, maar je houdt niemand voor lange tijd aan boord als je niet kunt waarmaken wat je belooft. Als je je profileert als familiebedrijf, dan moet je ook familiale waarden hoog in het vaandel houden. Doe je dat niet, dan verlies je alle geloofwaardigheid. De uitdaging schuilt dan ook in het vertellen van jouw verhaal, niet dat van een ander.

GEVRAAGD.

Hoe zorgen we ervoor dat het DNA van Abutriek uitgedragen wordt door de Abutriekers zelf en hoe maken we Abutriek nog aantrekkelijker voor werkzoekenden? Met welke usp’s overtuigen we toekomstige werknemers en houden we onze werknemers aan boord?

Portret werknemer Patrick van Abutriek
Foto Abutriek met slagzin

OPLOSSING.

Door een sterk merk te bouwen, een waarheidsgetrouw verhaal te schrijven en er alles aan te doen om je personeel de ruimte te geven om zich te ontplooien, creëer je een werkplek die aantrekkelijk is en blijft. 

Met employer branding vertel je het verhaal van je bedrijf en creër je een werksfeer waarin mensen zich kunnen ontplooien en zich goed voelen. Want een sterke interne cultuur vormt het fundament van elke goede employer branding.

Man die een buis aan het lassen is
Persoon die bekabeling van machine doet
Man die een buis aan het slijpen is

Adfundum doet geen valse beloftes, is zeer to the point en biedt de service waar wij naar op zoek zijn.

"De experts van het marketingbureau spreken onze taal en hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen waarover het gaat."

Nick Vanneder CEO Abutriek
Mock-up affiches en folder Abutriek
Oplossing.

Uitrol rebranding Abutriek

Adfundum: always ready to connect

Wij hadden vanaf het eerste moment een klik met de klant. Dat is niet zo verwonderlijk, zeker niet als je weet dat verbinden en connecteren tot de corebusiness behoren van deze West-Vlaamse krachtpatser in de industriële installatiewereld. ‘ONE partner industrial technical solutions’ Abutriek vond in Adfundum zijn ‘onestopshop’ voor de visualisatie van zijn kernboodschap. One idea, one style, one message: zowel voor de folder, jobpagina, online content als voor hun beursstand.

Mock-up beursstand Abutriek

We make lasting connections

Adfundum streeft er telkens naar om een sterke schakel te zijn in de marketingketting van elke partner. Strong links make unbreakable chains: een motto dat Abutriek hoog in het vaandel draagt en een waar wij ons zeer goed in kunnen vinden. Wat spreekt potentiële medewerkers meer aan dan een hechte groep collega’s die je zonder aarzelen meteen onder de vleugels neemt?

Building bigger networks

Op een beurs mag je uitpakken. Je boodschap moet daar gewoon luider klinken dan die van je collega-standhouders. Enkel zo trek je de aandacht. We presenteerden de huisstijl, de boodschap en de krachtige employer branding van Abutriek op hun beurswand en trokken zo potentiële klanten en medewerkers naar de stand!

 

Abutriek jobpagina
Oplossing.

Rekruteren via gebruiksvriendelijk platform

Wie of wat is een echte Abutrieker? Hoe is hij of zij ingesteld? Wat maakt hem of haar de geschikte medewerker? De vacatures werden herschreven in de nieuwe stijl. Iets vlotter, iets minder formeel, maar wel met het accent op verbinden. Om de weg naar een job bij Abutriek sneller en beter de kunnen vinden, werd gekozen voor een platform met deze kenmerken.

Employer branding is cruciaal om het ‘eigen huis’ op orde te krijgen. Vertel ons jouw verhaal tijdens een gesprek bij ons op kantoor in Rumbeke. Wij detecteren de usp’s die we kunnen gebruiken om je werknemers te motiveren en nieuw talent aan te trekken. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Smaakt naar meer?

Vertel ons jouw verhaal tijdens een gesprek bij ons op kantoor in Rumbeke. Wij detecteren de usp’s die we kunnen gebruiken om je werknemers te motiveren en nieuw talent aan te trekken.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Contacteer ons
Abutriek employer branding

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info