Spring naar de inhoud
Bouw & industrie.

EnergieQ

Electromatic grijpt terug naar de roots en kiest voor een herlancering met hulp van Adfundum.

Na dertien jaar wil Frederik Electromatic nieuw leven inblazen. Geen snelle opfrisbeurt, wel een volledig nieuwe look en feel.

Logo van EnergieQ
Uitdaging.

Oorspronkelijke look en feel overleven tand des tijds niet

De website van Electromatic vierde in 2022 zijn tiende verjaardag. Weinig feestgedruis, maar wel het juiste moment om even alles in beschouwing te nemen. Het logo, de website en de algemene look en feel waren niet alleen verouderd, er was ook te weinig content aanwezig op de webplek van Electromatic, waardoor de website zeer moeilijk vindbaar was.

Gevraagd.

Electromatic 2.0

Creëer een nieuwe huisstijl, bedenk een nieuwe naam en maak een website die Google niet zomaar kan negeren.

“Met deze rebranding zetten we volledig in op een herlancering van het installatiebedrijf, met alle toeters en bellen. We wilden geen half werk!”, vertelt Frederik.

EnergieQ logo (animatie op website)
Bijzin EnergieQ. Energietechnieken voor duurzaam bouwen.
Baseline EnergieQ. De drijvende kracht achter jouw installatie.
Bedrijfsfoto EnergieQ relighting
Oplossing.

Adfundum zet Electromatic terug op de ‘installatiekaart’

Dekt de oude naam de lading nog? Neen, niet helemaal. Frederik schoolde zich gedurende 15 jaar voortdurend bij en deed bakken ervaring op in diverse sectoren, waardoor hij nu kan beschouwd worden als een allround installateur met een specialisatie in alles wat met energie te maken heeft. Energie, dat was het sleutelwoord.

Banner EnergieQ

Aangename en vlotte samenwerking

"Onze website heeft alles wat nodig is om online gevonden te worden: een krachtige, aantrekkelijke huisstijl en inhoud geschreven in een taal die iedereen kan begrijpen. Toegankelijkheid en gebruiksgemak waren erg belangrijk voor ons. Adfundum heeft hier veel aandacht aan besteed. Daar zijn we hen uitermate dankbaar voor"

Frederik Roelens Zaakvoerder • EnergieQ
Oplossing.

Electromatic wordt EnergieQ

EnergieQ is veel meer dan een elektricien of een HVAC-installateur. EnergieQ blinkt uit in beide sectoren en verzorgt zowat alle technische installaties, zowel voor particulieren, de projectmarkt als de industrie. ENERGIE is de vlag die de volledige lading dekt: van energie-opslag tot zonne-energie, verwarming en het volledige aanbod elektriciteitswerken.

EnergieQ bedrijfskaartjes
Logo's en iconen in huisstijl van EnergieQ

Smaakt naar meer?

Wil je je onderscheiden van je concurrenten met treffende branding of gebruiksvriendelijke website? Wij begeleiden je graag naar een marketingoplossing die in het oog springt van je doelpubliek. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK.

Interesse
Bedrijfsfoto EnergieQ relighting

Benieuwd naar meer cases?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info