Spring naar de inhoud
Retail.

Bikes & parts

BIKES & PARTS VEROVERT PLAATS IN DE KOPGROEP DANKZIJ KNECHTENWERK ADFUNDUM

Groothandel Bikes & Parts schakelt een versnelling hoger en kiest met een volledige rebranding door Adfundum resoluut voor het buitenblad. Even doorduwen om vervolgens de pedalen sneller te kunnen laten ronddraaien. Adfundum parkeerde zich tijdens deze rit niet zomaar even in de bus, maar trok de sprint aan voor Bikes & Parts …

Uitdaging.

nummer 1-plek in de onlineverkoop

Een nieuwe ploegleider legt andere accenten en streeft naar nog betere resultaten dan zijn of haar voorganger. Hier is dat niet anders. De nieuwe eigenaar van Bikes & Parts zet nog meer in op service en aanbod, met als doel de nummer 1-plek in de onlineverkoop van fietsen en onderdelen te behalen. Aangezien het ‘merk’ al een groot gevolg had, wilde hij niet roeren aan de naam. Hij koos wel voor een serieuze opfrissing van de brand.

Nieuw logo Bikes&Parts
Gevraagd.

Frisse huisstijl

Ontwerp een herkenbaar logo, gebaseerd op het bestaande merk. Verzin een base- of tagline die onze sterkste USP naar voor schuift en zorg voor een frisse huisstijl die opvalt.

Campagnebeeld Bikes&Parts

Oplossing.

Met nieuwe website naar de streep

We willen met Bikes & Parts het kopmanschap binnen de sector claimen. Geen pretentie, wel een gezonde ambitie. Team Adfundum gaf het beste van zichzelf om zijn kapitein een vrijgeleide naar de overwinning te verzekeren. Geen al te grote cols op weg naar de realisatie van de nieuwe website, wel een relatief vlakke rit zonder valpartijen of noemenswaardige incidenten. Het resultaat: een gebruiksvriendelijke website waar klanten zonder omwegen snel vinden wat ze zoeken.

Offline marketing: visitekaartjes
Uitrol branding: verpakkingstape
Huisstijl verwerkt in blocnote voor Bikes&Parts
Header met logo voor elke offline communicatie

Aangename en vlotte samenwerking

"Adfundum bracht voor ons de creatieve antwoorden op onze vragen. Na een eerste briefing voelden zij meteen de dynamiek aan die we in onze communicatie wilden leggen! Een topresultaat waarop we nog jaren kunnen verder bouwen."

Jan Dupont Managing partner Bikes & Parts
Oplossing.

Een waaier aan gadgets en accessoires

Wat heb je aan een nieuwe huisstijl als je die niet op verschillende dragers kan zetten? Een balpen om contracten te tekenen, een notitieblok waarop je aantekeningen kunt maken, een visitekaartje, een onderlegger … Met deze ‘gesponsorde’ gadgets valt Bikes & Parts makkelijk te herkennen, ook in een peloton vol gedreven tegenstanders.

Voorbeeld corporate image Bikes&Parts

Smaakt naar meer?

Op zoek naar een marketingpartner die jouw bedrijf kan helpen bij het veroveren van een podiumplaats? Adfundum speelt graag de knechtenrol. Als echte flandriens trotseren wij de zwaarste kasseistroken en de steilste hellingen. Meer weten over onze strategie? Neem plaats in onze teambus!

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Interesse
Campagnebeeld Bikes&Parts

Benieuwd naar meer cases?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info